Μενσα-Μπονσού: «Δε μπορούν να με σταματήσουν οι τραυματισμοί μου»

Γιάννης Ράμμας
Μενσα-Μπονσού: «Δε μπορούν να με σταματήσουν οι τραυματισμοί μου»

bet365

Έπειτα το άδοξο τέλος συνεργασίας με τον Ολυμπιακό ο Ποπς Μενσά-Μπονσού δήλωσε αποφασισμένος να αποδείξει τι μπορεί να κάνει για χάρη της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

O 31χρονος Βρετανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε βρεθεί στο Ισραήλ και το 2012, αλλά, όπως συνέβη και με τον Ολυμπιακό, η συνεργασία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε πρόωρο τέλος. Μιλώντας για τη νέα ευκαιρία από πλευράς Χάποελ Ιερουσαλήμ, τόνισε πως «όλοι όσοι μ' έχουν δει ν' αγωνίζομαι, ακόμη και τους τελευταίους μήνες, ξέρουν πως οι τραυματισμοί μου ποτέ δε μ' εμπόδισαν. Πιθανότατα θα πρέπει ν' αποδείξω πάλι τι μπορώ να κάνω στο παρκέ και δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Μου 'παν να 'ρθω και να κάνω ό,τι ξέρω καλύτερα κι αυτό θα γίνει: Αμυνα, ριμπάουντ, δύναμη».

«Τα ιατρικά προβλήματα μ' ακολουθούν απ' τα 18 μου και δε μ' έχουν σταματήσει ποτέ. Έχω μάθει να ζω μ' αυτά απ' όταν γεννήθηκα κι εκτιμώ την ευκαιρία που μου δίνει η Χάποελ Ιερουσαλήμ και μακάρι να μην την απογοητεύσω» πρόσθεσε μεταξύ άλλων κι αφού πρώτα τόνισε πως «δεν κρατώ κακία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

 

Τελευταία Νέα