Μανωλόπουλος: «Πάντα για την νίκη»

Μανωλόπουλος: «Πάντα για την νίκη»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Πάντα για την νίκη»
Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την νίκη επί της Τούροφ ο Μανωλόπουλος, που εκθείασε τους Γκιστ και Μαυροκεφαλίδη.

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που τόνισε πως το ματς με την Τούροφ ήταν πολύ σημαντικό, με τον βοηθό του Ιβάνοβιτς να σχολιάζει και την απόδοση των Γκιστ και Μαυροκεφαλίδη, που επανέρχονται και θα βοηθήσουν πολύ το «τριφύλλι».

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Ήρθαμε προετοιμασμένοι παρά τα προβλήματα. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε αρκετά καλά, βάσει πλάνου, για αυτό μπορέσαμε και κερδίσαμε», τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Εμείς χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Κάποια είναι πιο σημαντικά από αλλά, εμείς θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε και το επόμενο ματς», είπε στην συνέχεια, ενώ για τους Μαυροκεφαλίδη και Γκιστ, δήλωσε:

«Ο Λουκάς είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά και πολύ άτυχος. Περιμέναμε να επιστρέψει στην αρχή της χρονιάς, είχε τον τραυματισμό που τον άφησε 1,5 μήνα έξω και πλέον είναι σαν να άρχισε από την αρχή.

Εμείς στην ομάδα τον πιστεύουμε πάρα πολύ, αλλά σιγά-σιγά επανέρχεται και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια. Ο Τζέιμς όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και πόσο βοηθάει».