Υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αντεγκμπόγιε

Υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αντεγκμπόγιε

Στέλλα Παπαδοπούλου
Υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αντεγκμπόγιε

bet365

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε θα συνεχίσει στον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν κι ο ίδιος είναι χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη.

Ο Βρετανός γκαρντ τα βρήκε με τον Άρη και συμφώνησε να ολοκληρώσει τη σεζόν με την φανέλα της ομάδας: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συμφωνία επήλθε στην τελική συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και τον εκπρόσωπο του Βρετανού γκαρντ. Έτσι, ο Αντεγκμπόγιε, ο οποίος είχε υπογράψει στις 17/10 στον ΑΡΗ για ένα μήνα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου».

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisbc.gr ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στον Άρη ως το τέλος της σεζόν. Όταν ήρθα στην ομάδα, για να καλύψω το σημαντικό κενό του Τόρεϊ Τόμας, είχα στο μυαλό μου μόνο πώς θα τη βοηθήσω για να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν στο διάστημα που θα ήμουν εδώ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε η σκέψη να μείνω ως το τέλος, αλλά η προσοχή μου ήταν στραμμένη στο παρκέ. Ήταν αμοιβαία επιθυμία η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα και χαίρομαι που επιτεύχθηκε. Έχω δεθεί με τον ΑΡΗ από την αρχή της παρουσίας μου σ’ αυτόν, χάρη στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα