Περάσοβιτς: «Το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας»

Περάσοβιτς: «Το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έμεινε ικανοποιήμενος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά «μία κακή άμυνα στο τέλος έκρινε το ματς».

Η Βαλένθια έπαιξε καλά, δυσκόλεψε απίστευτα τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για αυτές τις λεπτομέρειες ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και κάποια παράπονα για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Βαλένθια ανέφερε, «Πιστεύω πως απόψε παίξαμε το καλύτερο μας εκτός έδρας παιχνίδι την φετινή σεζόν. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα 10 πόντων δεν τα παρατήσαμε. Παίξαμε με συγκέντρωση κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Ηταν πολύ σημαντικός ο Λούτσιτς που ανταποκρίθηκε στην πίεση που έβαζε η άμυνα του Ολυμπιακού. Νομίζω πως όταν είχαμε το προβάδισμα των 10 πόντων, οι διαιτητές άλλαξαν τα κριτήρια στα σφυρίγματά τους. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με επαφές και αυτό ήταν το κλειδί. Στο τέλος όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ριμπάουντ ή μία άμυνα. Παίξαμε λάθος την άμυνα στο pick 'n' roll και ο Σπανούλης έβαλε το τρίποντο».