Κόμπι Μπράιαντ: Εμμονή ή όχι με τον Τζόρνταν; (pics & vids)

Κόμπι Μπράιαντ: Εμμονή ή όχι με τον Τζόρνταν; (pics & vids)

Γιάννης Ράμμας
Κόμπι Μπράιαντ: Εμμονή ή όχι με τον Τζόρνταν; (pics & vids)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ απέχει ελάχιστα απ' το να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν σε πόντους καριέρας. Μέχρι εκεί βάσει πλειοψηφίας, για την οποία στα υπόλοιπα θα παραμείνει δεύτερος. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.

Βάσει εικόνας των Λέικερς, την οποία χρεώνουν στον εγωισμό του και στις ακριβές υπογραφές του, το υπ' αριθμό 6 δαχτυλίδι δε θα 'ρθει ποτέ για τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του και το προτελευταίο του συμβολαίου του κι εκτός απροόπτου και της καριέρας του. Απ' την άλλη, η 3η θέση της All Time λίστας των σκόρερ μπροστά απ' τον Μάικλ Τζόρνταν είναι... δική του.

Ο «ΚΒ24» ξεπέρασε τους 32.000 πόντους (32.001π.) καριέρας ως ο νεότερος όλων και χρειάζεται ακόμη 219π., ώστε να τον ξεπεράσει. Με 27,4π. μέσο όρο αποτελεί θέμα ελαχίστου χρόνου.

Παρόλα αυτά η κριτική προς το πρόσωπό του παραμένει, έχοντας πολλούς να τον κατηγορούν μεταξύ άλλων πως σουτάρει τόσο ακριβώς γι' αυτό το λόγο.

Αμέσως μετά το τελευταίο επίτευγμά του (βλ. Χοκς-Λέικερς 109-114 στις 18/11) εξήγησε πως «ούτε που πρόκειται να σπαταλήσω το χρόνο μου, προσπαθώντας να κάνω τον κόσμο να σκάσει», αλλά για τους ίδιους η απάντησή του δεν ήταν πειστική και μέσα σ' όλα του χρεώνουν και την εμμονή με τον «Air».

Γιατί; Ιδού...

 

NBA Τελευταία Νέα