«Συγγνώμη» του Πασκουάλ για το χτύπημα στον Μπατίστα (vid)

Γιάννης Ράμμας
«Συγγνώμη» του Πασκουάλ για το χτύπημα στον Μπατίστα (vid)
Ο ΝτεΣον Τόμας έστειλε τον Εστεμπάν Μπατίστα για μαγνητική τομογραφία (καθαρή) κι ο Τσάβι Πασκουάλ απολογήθηκε για το αντιαθλητικό φάουλ του παίκτη του. Καθαρή κι αυτή του AJ Σλότερ στον δεξί αντίχειρά του.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στη Βαρκελώνη για την 5η αγωνιστική του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας (78-69 στις 14/11) με τον Τζούλιαν Ράιτ εκτός πλάνων του την τελευταία στιγμή, ενώ απέκτησε ακόμη ένα πρόβλημα λίγες ώρες πριν απ' το τζάμπολ, το οποίο ανάγκασε τον ΑJ Σλότερ ν' αγωνιστεί με δεμένο τον δεξί αντίχειρά του. Το κακό παραλίγο να τριτώσει στο παρκέ, όταν ο ΝτεΣον Τόμας έριξε... κατακέφαλο στον Εστεμπάν Μπατίστα στο 7' της αναμέτρησης στο Palau Blaugrana. Ο 31χρονος Ουρουγουανός σέντερ συνέχισε μέχρι τους 14 πόντους (6/9δίπ., 2/3β.), τα 8 ριμπάουντ, το 1 κλέψιμο, το 1 κόψιμο και τα 3 λάθη σε 30:10, αλλά η επιστροφή τον βρήκε στο νοσοκομείο για μαγνητική τομογραφία.

Το χτύπημα του 23χρονου Αμερικανού φόργουορντ ήταν τέτοιο που ο παίκτης πονούσε ακόμη κι ώρες αργότερα και για το οποίο ο προπονητής της καταλανικής ομάδος, Τσάβι Πασκουάλ, έσπευσε να ζητήσει «συγγνώμη».

Τουλάχιστον τόσο η μαγνητική τομογραφία του Εστεμπάν Μπατίστα όσο κι αυτή του AJ Σλότερ ήταν καθαρές, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπροστά του υποχρέωση στην Α1, αφού η προγραμματισμένη της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία αναβλήθηκε λόγω επετείου του Πολυτεχνείου.