Σλότερ: «Ίσως τραγουδήσουν και το όνομά μου, ποτέ δεν ξέρεις»

Σλότερ: «Ίσως τραγουδήσουν και το όνομά μου, ποτέ δεν ξέρεις»

Γιάννης Ράμμας
Σλότερ: «Ίσως τραγουδήσουν και το όνομά μου, ποτέ δεν ξέρεις»
Ο AJ Σλότερ μίλησε στο gazzetta.gr για τα... μόνο 7/10 τρίποντά του απέναντι στη Φενέρ, ενώ, όπως η εξέδρα αποθέωσε τον «Ζοτς» κι ο ίδιος τον «Μήτσο», προσπάθησε να φανταστεί και τη σειρά του.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε παράσταση πίσω απ' τα 6,75μ. (18/26τρίπ., ισοφαρίζοντας για δεύτερη φορά τη δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω απ' τα 19τρίπ. της Σιένα απέναντι στην Πρόκομ το 2012) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (91-73 στις 30/10) στο ΟΑΚΑ και πλέον συνεχίζει απ' το 2-1 στον γ' όμιλο της Ευρωλίγκας. Απ' την πλευρά του, ο ΑJ Σλότερ μέτρησε 23 πόντους με 7/10 τρίποντα απέναντι στην τουρκική ομάδα και συνεχίζει απ' τους 17,3 πόντους μέσο όρο (56,3%δίπ., 52,6%τρίπ., 100%β. συν 2,7ρ., 2,7ασ., 0,3κλ., 0,7λ. σε 27:07) στη rookie χρονιά του στη διοργάνωση.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο gazzetta.gr για όλα όσα συνέβησαν απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και τη συνέχεια:

-Να... πλησιάσω ή είσαι καυτός ακόμα;
Το χέρι μου είναι καυτό ακόμα! Νομίζω μπορούσα να βάλω ακόμη λίγα (γέλια).

-Σούταρες 7/10 τρίποντα. Κάποιοι θα πουν πως ήταν και λίγο τύχη. Τι άλλο ήταν;
Σίγουρα όταν βλέπεις τα πρώτα δύο να πάνε μέσα, αισθάνεσαι πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Είναι προϊόν και καλής και σκληρής δουλειάς, αλλά, μόλις είδα πως τα πρώτα πήγαν μέσα, ήμουν σίγουρος πως μπορούσα να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό.

-Όλη ομάδα σούταρε 18/26 τρίποντα, αλλά τι μερίδιο νίκης έχει κι η άμυνα, όπου σας είδαμε όλους να πιέζετε όλη την ώρα;
Πρέπει να πιστώσουμε τεράστιο μερίδιο στην άμυνα. Είχαμε πει να βγούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι κι επιθετικοί στην άμυνα κι ακριβώς αυτό κάναμε, φτάνοντας να χτίσουμε μία σημαντική διαφορά.

-Πλέον με 2-1 στον όμιλο και +18 πόντους απέναντι στη Φενέρ αισθάνεστε κάπως πιο άνετοι εν όψει συνέχειας, παρότι νωρίς ακόμα;
Ξέραμε πως θα 'ταν μία δύσκολη αναμέτρηση κι έπρεπε να νικήσουμε έπειτα την ήττα στο Μόναχο. Οπωσδήποτε πήρε από πάνω μας λίγο απ' το βάρος, παρόλα αυτά πρέπει να παρουσιαστούμε απολύτως προετοιμασμένοι κι απέναντι στη Μιλάνο. Είναι κι αυτή μία πολή σημαντική αναμέτρηση.

-Έχεις βρεθεί άλλη φορά στο γήπεδο, όπου ο κόσμος να τραγουδά για τον αντίπαλο προπονητή (σ.σ. Ομπράντοβιτς);
Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, έχει κατακτήσει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, επομένως ήταν αναμενόμενο. Ο κόσμος τον σέβεται απολύτως.

-Με τέτοιες εμφανίσεις σου ευελπιστείς κάποια στιγμή ν' ακούσεις να τραγουδούν στην εξέδρα και το δικό σου όνομα;
Ίσως. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει η «Θύρα 13». Είναι οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη, δε μπορώ να σκεφτώ άλλους καλύτερους.

-Ως rookie στην Ευρωλίγκα πώς αντιλαμβάνεσαι τον αριθμό-ρεκόρ των 1.000+ ασίστ του Δημήτρη Διαμαντίδη στη διοργάνωση;
Συγχαρητήρια στον Δημήτρη! Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αξίζει όλα όσα καταφέρει σε ατομικό κι ομαδικό επίπεδο. Απολαμβάνω να παίζω στο πλευρό του.