Βετούλας: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

Βετούλας: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

bet365

Ο Απόλλων Πατρών αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές, αλλά ο Νίκος Βετούλας πιστεύει πως μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στην ΑΕΝΚ.

Ο Απόλλωνας Πάτρας έχει επικύνδινη αποστολή στη Νέα Κηφισιά, ωστόσο οι άνθρωπόι της ομάδας πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Απόλλων Πάτρας, Νίκος Βετούλας μιλώντας στο esake.gr τόνισε ότι για να έχει τύχη η ομάδα του στον αυριανό αγώνα πρέπει να δείξει ενέργεια και συγκέντρωση, «Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η Κηφισιά διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες που ξέρουν να εκμεταλλεύονται πολύ καλά την ολιγωρία του αντιπάλου. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε για να «χτυπήσουμε» το παιχνίδι. Για να έχεις όμως τύχη σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις ενέργεια και συγκέντρωση».

Ο Τόρλιν Φιτσπάτρικ μιλώντας εκ μέρους των συμπαικτών του ανέφερε, «Αυτό που κάναμε όλη την εβδομάδα ήταν να προετοιμαστούμε κατάλληλα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε το επιθετικό παιχνίδι μιας ομάδας που παίζει έξυπνο μπάσκετ και έχει έμπειρους Έλληνες αθλητές. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, το οποίο περιμένω να είναι πολύ αθλητικό, να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ κ.ο.κ. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το εξακριβώσουμε εάν νιώθω έτοιμος γι’ αυτό τον αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας. Θα είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω την Κηφισιά (σ.σ. απουσίαζε από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες την περίοδο της προετοιμασίας). Θέλω να δω τι μπορώ να κάνω απέναντι σε μια καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Με εντυπωσιάζει το να παίζουμε σειρά παιχνιδιών και να βλέπουμε τις δυνατότητές μας πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου, που θα παίξουμε με αντίπαλο την ΑΕΝΚ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα