Παπαθεοδώρου: «Δε μπορούμε να ξεχωρίζουμε παιχνίδια»

Παπαθεοδώρου: «Δε μπορούμε να ξεχωρίζουμε παιχνίδια»

bet365

Ηλίας Παπαθεοδώρου και Παναγιώτης Καυκής μίλησαν για την αναμέτρηση της Νέας Κηφισιάς με τον Απόλλωνα.

Η ΑΕΝΚ μετράει ήδη δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά οι άνθρωποί της παραμένουν προσγειωμένοι και ξέρουν την αναγκαιότητα της νίκης στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο προπονητ΄ςη της ομάδας της ΑΕΝΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος αναφέρθηκε...

Για την σημασία του αγώνα: «Από δω και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο σημαντικά, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας και υπάρχει και το «πρέπει» για μας για να κερδίσουμε. Αυτό δείχνει και το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για μας».

Για το κλειδί του ματς: «Σε κάθε παιχνίδι κλειδί είναι η συγκέντρωση με την οποία μπαίνουμε στο γήπεδο. Προερχόμαστε από δύο νίκες και είναι πάρα πολύ σημαντικό να εκτιμήσουμε σωστά το παιχνίδι, γιατί η Πάτρα είναι ομάδα με ποιότητα με τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια που έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και θα είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε πολύ καλά ξεκινώντας από την άμυνα μας, να περιορίσουμε τους καλούς ξένους που έχει ο Απόλλωνας και να δώσουμε και έμφαση στο Μάριο Μπατή».

Για τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα: «Ένα δυνατό σημείο του Απόλλωνα είναι ότι έχει την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία εδώ και χρόνια, την οποία προσπαθεί ο κόουτς Βετούλας να την περάσει και φέτος στην ομάδα του. Από κει και πέρα τα μεγάλα κορμιά που έχουν στην περιφέρεια τους δίνει πλεονέκτημα να μπορέσουν να παίξουν με πολλές αλλαγές στα σκριν και ταυτόχρονα να διεκδικούν πολλά επιθετικά ριμπάουντ όταν έχουν άστοχη επιλογή».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Θα στηριχθούμε στο ότι στην έδρα μας ξεκινάμε από την άμυνα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού θα παίξει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να τρέξουμε το παιχνίδι όταν βγάλουμε καλές άμυνες, να έχουμε φάσεις στο ανοικτό γήπεδο και να έχουμε υπομονή στην επίθεση μας ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή ώστε να αποφύγουμε τις σύνθετες άμυνες που παίζει ο Απόλλωνας».

Η ΑΕΝΚ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και γι’ αυτό η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα έχει μεγάλη σημασία, όπως επισήμανε ο Παναγιώτης Καυκής:

Για την σημασία του αγώνα: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας εάν θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που έχουμε έως τώρα και που έχουμε σαν στόχο».

Για το κλειδί της νίκης: «Ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι τα κλειδιά καθώς ο Απόλλωνας θέλει να πηγαίνει σε γρήγορες επιθέσεις στον αιφνιδιασμό ώστε να έχει επιπλέον επιθέσεις. Εάν ελέγξουμε το ρυθμό και δεν τους αφήσουμε περιθώριο να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ τότε θα πάρουμε και τη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα: «Τα δυνατά τους σημεία είναι ότι έχουν μεγάλα και αθλητικά κορμιά στην περιφέρεια και μπορούν να αλλάξουν σε οποιαδήποτε κατάσταση με τους ψηλούς και να χτυπήσουν και στα μις ματς τα δικά μας και αντίστροφά στην επίθεση αυτοί».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Εμείς θα πρέπει για 40 λεπτά να παίξουμε δυνατή και καθαρή άμυνα, να ελέγξουμε το ρυθμό και να υπάρχει υπομονή στο παιχνίδι μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα