Σκουρτόπουλος: «Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα...»

Φάνης Παναγιώτου
Σκουρτόπουλος: «Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα...»

bet365

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο (1/11, 17:00) μίλησαν Θανάσης Σκουρτόπουλος και Βίνσεντ Κάουνσιλ, με τον τεχνικό του Ρεθύμνου να τονίζει πως υπάρχει μόνο η νίκη για την ομάδα του.

Αναλυτικά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στο esake.gr:

Για την σημασία της αναμέτρησης: «Κάθε νίκη για μας είναι πολύτιμη και μετράει το ίδιο από οποιονδήποτε αντίπαλο και αν έρχεται. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, αυτό της νίκης».

Για το «κλειδί» του ματς: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο «κλειδί». Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα πιέσουμε πολύ στην άμυνα. Εκεί νομίζω ότι θα κριθεί γιατί η ομάδα μας αρέσκεται να τρέχει και για να γίνει αυτό πρέπει να βρει καλές άμυνες για να πάει στον γρήγορο ρυθμό που θέλουμε και εμείς αλλά και ο κόσμος».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που τα αποτελέσματα του δεν συνάδουν με το δυναμικό της. Έχει πολλά έμπειρα παιδιά και ικανά. Αυτή την εβδομάδα ενισχύθηκε με έναν ακόμα καλό παίκτη, τον Προύϊτ. Εμείς περιμένουμε μία δύσκολη αναμέτρηση γιατί ο Πανιώνιος ψάχνει την ευκαιρία που θα του δοθεί για μία νίκη. Σίγουρα, κάποια στιγμή θα αρχίσει να λειτουργεί αυτή η ομάδα».

Για το που θα στηριχθεί το Ρέθυμνο Aegean: «Η ομάδα μας θα στηριχτεί πάλι στην άμυνα της. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε ψηλά νούμερα στο ριμπάουντ, το οποίο νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό μας στα τελευταία παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα γρήγορο ρυθμό, είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Αν καταφέρουμε να τον επιβάλουμε πιστεύω ότι θα πάρουμε και το παιχνίδι».

Δηλώσεις έκανε και ο Βίνσεντ Κάουνσιλ:

Για την σημασία του αγώνα: «Το ματς απέναντι στον Πανιώνιο είναι αρκετά σημαντικό για εμάς, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Το μυστικό για να πάρουμε το παιχνίδι πιστεύω ότι κρύβεται στα ριμπάουντ και στην καλή άμυνα».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Πανιώνιος αρέσκεται στο τρανζίσιον και στο γρήγορο ρυθμό, όπου πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Για το που θα στηριχθεί το Ρέθυμνο Aegean: «Η ομάδα μου θα στηριχτεί στη δύναμη της κάτω από την ρακέτα. Επίσης, πρέπει να κρατήσουμε τον γρήγορο ρυθμό που έχουμε μέσα στο παιχνίδι μας και σε συνδυασμό με την απαραίτητη ευστοχία δεν θα έχουμε πρόβλημα να επικρατήσουμε».

*Ο Πανιώνιος έχει ρεκόρ 0-3, ενώ το Ρέθυμνο βρίσκεται στο 2-1 μετά από 3 αγωνιστικές στη Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα