Μακσβούτις: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί χωρίς αμφιβολία»

Μακσβούτις: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί χωρίς αμφιβολία»
Ο προπονητής της Νεπτούνας, Καζίς Μκσβούτις παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και του απένειμε τον τίρλο του φαβορί.

Η Νεπτούνας πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα επί του Ερυθρού Αστέρα και πλέον θα συναντήσει τον Ολυμπιακό... ορεξάτη. Ο προπονητής των Λιθουανών, Καζίς Μακσβούτις μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ανέφερε, «Η δύναμη της ομάδας του Ολυμπιακού αποδεικνύεται από τους τίτλους της. Νίκησαν μέχρι στιγμής όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και είναι οι πρωτοπόροι του ομίλου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας».

Ο Ντεϊβίντας Γκαΐλιους από την πλευρά των παικτών της τόνισε πως, «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλό μας. Εχουν νικήσει όλους τους αγώνες που έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα την φετινή σεζόν. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο καλύτερός τους παίκτης κι ένας από τους καλύτερους αυτή την στιγμή στην Ευρώπη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να έρθουν στο παιχνίδι και να μας υποστηρίξουμε. Το χρειαζόμαστε».