Σαλούστρος: «Να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σαλούστρος: «Να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ»
Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι η ισχυρότερη ομάδα του ΣΤ'' Ομίλου, όπως παραδέχτηκε ο Χρήστος Σαλούστρος που θέλει να παίξουν με συγκέντρωση και προσοχή (28/10, 19:00).

Ο 24χρονος φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο EuroCup και φέτος, κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι, γνωρίζοντας όμως ότι το επίπεδο να είναι πολύ υψηλό.

Η Λοκομοτίβ είναι χωρίς αμφιβολία η ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση, οπότε αναπόφευκτα αυτό θα είναι και το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας. Ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα λάθη δεν συγχωρούνται, οπότε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο να βρει και να επιβάλει στο παιχνίδι τον ρυθμό του, γιατί αυτό μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στην εξέλιξη του αγώνα. Είμαστε ομάδα που δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι».