Κουταλιανός: «Τώρα αρχίζουμε εμείς...»

Κουταλιανός: «Τώρα αρχίζουμε εμείς...»
Ο Μιχάλης Κουταλιανός χάρηκε για το αγωνιστικό πρόσωπο των παικτών του στο ΣΕΦ και επεσήμανε πως το δύσκολο πρόγραμμα πέρασε για τον Κολοσσό.

Ο Κολοσσός Ρόδου στάθηκε εξαιρετικά στα πρώτα 25 λεπτά του ματς και σίγουρα το συγκεκριμένο διάστημα θα αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια. Ο προπονητής, Μιχάλης Κουταλιανός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του ματς, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον Μίλαν Τόμιτς για τη νίκη τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Εγινε ένα καλό παιχνίδι. Υπάρχουν σημεία που χάνουμε την συγκέντρωσή μας και μετά κυνηγάμε το σκορ. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το στοιχείο, γιατί μετά μπορεί να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Εχουμε μία βδομάδα για να δουλέψουμε το ματς με την Ελευσίνα. Λόγω του προγράμματος(σ.σ. αναφέρεται στα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό) και της μικρής προετοιμασίας τώρα αρχίζουμε να παίζουμε κανονικά παιχνίδια».

Ο Καρίμ Τζαμάρ από την πλευρά των παικτών του Κολοσσού ανέφερε, «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια, μείναμε πίσω. Πρέπει να δούμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα