Βετούλας: «Καχύποπτοι για τη διαιτησία, αλλά μας διέψευσε»

Γιάννης Ράμμας
Βετούλας: «Καχύποπτοι για τη διαιτησία, αλλά μας διέψευσε»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας συνεχάρη τον Άρη για τη νίκη του στο Nick Galis Hall (69-64), αλλά και τους διαιτητές της αναμέτρησης, για τους οποίους άπαντες στον Απόλλωνα Πάτρα ήταν καχύποπτοι λόγων όλων όσα συνέβησαν προσφάτως απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Ο Άρης κέρδισε δίκαια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί ήμασταν καχύποπτοι για την διαιτησία μετά τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδος στο Παλέ. Όμως, η διαιτησία μάς διέψευσε και θέλω να δώσω "συγχαρητήρια" στους ρέφερι. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στους 65 πόντους, παρότι το στυλ μας δεν είναι αυτό, αφού συνήθως προσπαθούμε να τρέχουμε, αλλά δεν είχαμε τον Γάιο (σ.σ. Σκορδίλη) κι ο Πεν ήταν με μία προπόνηση. Γι' αυτό πήγαμε και σε μικρό ροτέισον. Είχαμε ευκαιρία να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση για να τα καταφέρουμε. Μας πόνεσε ο Αντεγκμπόγε, γιατί έβαλε καλάθια εκτός συστήματος, μας δημιούργησε τα μεγαλύτερα προβλήματα» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 3ης αγωνιστικής της Α1 ο 40χρονος προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος κλήθηκε να πάρει θέση για όλα όσα συνέβησαν στο clasico της Θεσσαλονίκης: «Πρέπει να διευκρινιστεί κατά πόσο ακολουθείς το γράμμα του νόμου ή μπαίνεις στο πνεύμα του νόμου. Πρέπει να ισχύει παντού σ' όλες τις περιπτώσεις... Είτε είναι θετική είτε αρνητική για όλες τις ομάδες».

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Πελεκούδας σχολίασε: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Άρη και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά τα λάθη μας στο τέλος μας κόστισαν τις πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα