Μάντζαρης: «Πρέπει να βγάλουμε αυτοματισμούς»

Μάντζαρης: «Πρέπει να βγάλουμε αυτοματισμούς»

Μάντζαρης: «Πρέπει να βγάλουμε αυτοματισμούς»
Την νίκη κρατάει ο Βεγγέλης Μάντζαρης, που τόνισε πως οι παίκτες θέλουν να κάνουν πάλι υπερήφανους τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που υπενθύμισε πως υπάρχουν και σημαντικές απουσίες, ενώ χαρακτήρισε λογικό να είναι απογοητευμένος ο κόσμος.

«Δεν ήμασταν καλά στο τέλος στην επίθεση. Το θέμα είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει και να παίρνουμε τις νίκες. Έχουμε απουσίες, όλοι πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω ώστε να καλύψουμε το κενό τους. Εμείς δουλεύουμε την άμυνά μας, μέσα από αυτή κερδίζεις. Πρέπει να βγάλουμε στη συνέχεια τους αυτοματισμούς μας και να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Το ματς όπως και με τη Βαλένθια το πήγαμε στην επαφή, κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλο και πήραμε τη νίκη. Δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι».

Όσο για τον κόσμο ο Μάντζαρης είπε «τα τελευταία τρία χρόνια φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ξέραμε ότι είναι απογοητευμένος και είναι λογικό αλλά όπως και τότε έτσι και φέτος είναι στο χέρι μας να τους κάνουμε ξανά υπερήφανους. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας».