Ιωάννου: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, μόνο νίκη»

Gazzetta team
Ιωάννου: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, μόνο νίκη»

bet365

O Πανελευσινιακός υποδέχεται τη Νέα Κηφισιά (25/10, 17:00, NS2 & NS2 HD ) με στόχο το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα κι ο Στέλιος Ιωάννου τόνισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Ο 27χρονος γκαρντ τόνισε στο esake.gr: «Η σημασία είναι μεγάλη διότι προερχόμαστε από δύο ήττες. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μία ομάδα ίδιων δυνατοτήτων άσχετα αν κέρδισε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή πρέπει να κερδίσουμε».

To “κλειδί” θα είναι η άμυνα και από εκεί και πέρα είναι η διάθεση που θα βγάλουμε.

Η ΑΕΝΚ έχει ένα μεγάλο ρόστερ και γεμάτο ρόστερ και πιστεύω ότι δεν κουράζεται εύκολα γιατί υπάρχει εναλλαγή παικτών. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης, είναι επιθυμία του κατά πόσο εμείς θέλουμε να πάρουμε την νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια».

Ο Μιχάλης Μαντζιώρης, συνεργάτης του Γιώργου Σκαραφίγκα στον πάγκο του Πανελευσινιακού ανέφερε: Νομίζω είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Είναι το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, με μια πολύ σοβαρή και ενισχυμένη ομάδα και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πολύ ορθολογικά τον αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι. Το “κλειδί” είναι η συγκέντρωση για σαράντα λεπτά γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα. Φυσικά όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα όπως η ΑΕΝΚ η διάθεση σου πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα».

Η ΑΕΝΚ έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Νομίζω ότι πρέπει να στηριχθούμε πάνω απ’ όλα στις ψυχικές μας δυνάμεις, να βγάλουμε ψυχικά αποθέματα που δεν έχουμε δείξει μέχρι τώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα