Το ανατριχιαστικό... αντίο του Αμπός

Gazzetta team
Το ανατριχιαστικό... αντίο του Αμπός

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Αμπός πριν φύγει στα 53 του χρόνια μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα για υπενθυμίσει την πραγματική αξία της ζωής.

Μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο ο Χοσέ Λουίς Αμπός έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια την περασμένη Δευτέρα (20/10). Πριν φύγει θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του και για να υπενθυμίσει το νόημα της ζωής.

«Είναι δική μου ευθύνη που δεν θέλησα να ενημερώσω για την κατάστασή μου. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί μείνατε έκπληκτοι όταν μάθατε τα νέα για την ασθένειά μου. Ακόμα κι όταν ήξερα ότι η εγχείρησή μου δεν πήγε καλά, ήμουν απαισιόδοξος και σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Όλα πήγαν άσχημα και πιο γρήγορα απ' ότι περιμέναμε.

Μέσα από αυτές τις σειρές θέλω να σας δώσω μία μεγάλη αγκαλιά, γιατί δεν μπορούσα να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξή σας και τα μηνύματα συμπαράστασης. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που μου δώσατε. Ήταν όμορφο που ένιωσα την αγάπη τόσο πολλών ανθρώπων.

Πάλεψα πολύ καιρό για να είμαι ικανός να προπονήσω στην ACB και τα κατάφερα και πολλοί άνθρωποι και φίλοι που με εκτίμησαν μου συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Νιώθω σαν να είναι πολύ νωρίς, έχω αφήσει πολλά πράγματα που ήθελα να κάνω, αλλά οι χαρές που μου έδωσε η ζωή ήταν πολλές.

Είχα την τύχη να έχω μία υπέροχη σύζυγο δίπλα μου. Έβα, αγάπη μου και υπέροχα παιδιά που αγαπώ και είμαι περήφανος γι' αυτά.

Επαγγελματικά κατάφερα να αφοσιωθώ σε αυτό που ήταν όνειρό μου. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Είχα την ευκαιρία να προπονήσω την ομάδα της καρδιάς μου, τη Σαραγόσα και να ζήσω τις καλύτερες στιγμές μου στο γήπεδο.

Φεύγω με μία καρδιά γεμάτη συναισθήματα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, έναν έναν αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεται ότι αυτό το γράμμα είναι για όλους εσάς.

Ευχαριστώ τη ζωή, γιατί μου τα έδωσε όλα», αναφέρει η επιστολή.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα