Βετούλας: «Να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό»

Φάνης Παναγιώτου
Βετούλας: «Να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό»

bet365

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (25/10, 17:00) μίλησαν οι Νίκος Βετούλας & Τάσος Αντωνάκης, με τον πρώτο να τονίζει πως το σημαντικό για την ομάδα του είναι να επιβάλει τον δικό της ρυθμό.

«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Ο Άρης φέτος είναι μια ομάδα πολύ δυνατή και σκληρή, με αμυντικό προσανατολισμό και με στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Παρά την απώλεια του Γάϊου Σκορδίλη, που είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς πρόκειται για έναν παίκτη «κλειδί», τα καθοριστικά στοιχεία θα είναι η συγκέντρωση και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια προπονητή του Απόλλωνα στο esake.gr.

Από τη μεριά του, ο Τάσος Αντωνάκης τόνισε: «Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Άρη. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και μακάρι να έλθει το «διπλό». Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα «κλειδιά» στην αναμέτρηση θα είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού και να εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που κάναμε στην προπόνηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα