Φαγιέ: «Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας έχει πεισμώσει»

Φάνης Παναγιώτου
Φαγιέ: «Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας έχει πεισμώσει»

bet365

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ μίλησε για τη δοκιμασία του Ρεθύμνου κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας (25/10, 17:00) και τόνισε πως η ομάδα της Κρήτης θα παλέψει για το πρώτο της εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς όπως όλα και θα «κυνηγήσουμε» μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα. Η συγκέντρωση και η άμυνα είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε σε μεγάλο βαθμό ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι μία νέα ομάδα που διαθέτει ταλέντο και έμπειρους παίκτες και στην έδρα του παίζει αρκετά καλά», επισήμανε ο Χάρης Κουλουριώτης, συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, στο esake.gr.

Από τη μεριά του, ο Μουχάμαντ Φαγιέ τόνισε: «Όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι η πρώτη εκτός έδρας. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας έχει πεισμώσει. Η ομάδα μου όπως όλοι γνωρίζουν, έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση αλλά το «κλειδί» για τη νίκη είναι η καλή αμυντική λειτουργία και τα ριμπάουντ. Ο αντίπαλος μας διαθέτει παίκτες που σκοράρουν αρκετά και εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τους σταματήσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα