Φώτσης: «Δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Φώτσης: «Δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα»
Ο Αντώνης Φώτσης θεωρεί πως έπρεπε να παίξουν πιο σκληρή άμυνα κόντρα στην Μπάγερν και πως θα πρέπει να προσπαθήσουν να βελτιώνονται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» μίλησε για την ήττα από την Μπάγερν στη Γερμανία: «Ήμασταν μπροστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, παίξαμε αρκετά καλά, στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως έπεσε η απόδοσή μας. Η Μπάγερν βρήκε ρυθμό και μας κέρδισε. Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο σκληροί στην άμυνα για να τους σταματήσουμε, αλλά δεν το κάναμε, ενώ έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Κάποια λάθη γύρισαν το παιχνίδι και δεν βρήκαμε τις λύσεις.

Είναι αρχή ακόμη. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Ο όμιλός μας είναι δύσκολος, το θέμα είναι πόσο καλοί θα είμαστε εμείς και πώς θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις».

Οι Διαμαντίδη, Γκιστ και Παππάς δεν βοήθησαν στην επίθεση: «Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλοι παίκτες είναι και οι τρεις. Σήμερα δεν σκόραραν, αλλά βοήθησαν με άλλους τρόπους και πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα είναι καλύτεροι».