Σλούκας: «Έχουμε προπονητή και τον υποστηρίζουμε» (vid)

Σλούκας: «Έχουμε προπονητή και τον υποστηρίζουμε» (vid)
Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στις δύσκολες προηγούμενες μέρες, αλλά τόνισε πως «είναι καθήκον των παικτών να μπαίνουμε και να κερδίζουμε σε κάθε ματς».

Λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης για το ματς του Ολυμπιακού με την Λαμποράλ Κούτσα, ο Κώστας Σλούκας τέθηκε στη διάθεση των δημοσιογράφων και μίλησε για την ισπανική ομάδα, τον Τόμας Ερτέλ καθώς επίσης και τις καταστάσεις τις οποίες βιώνουν τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας μίλησε:

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού, «Είναι ολοφάνερο πως ο Ολυμπιακός διανύει μία δύσκολη στιγμή. Η μόνη υποχρέωση της ομάδας είναι να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζει. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Είναι ολοφάνερο αυτό που συμβαίνει. Είναι καινούρια πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει σε αλλαγή προπονητή, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει προπονητή και τον υποστηρίζουμε όλοι οι παίκτες».

Για την Λαμποράλ Κούτσα, «Είναι μία περίεργη ομάδα. Είναι μία ισπανική ομάδα που παίζει γρήγορα. Είναι επικίνδυνη. Οφείλουμε να προσέξουμε δύο-τρία στοιχεία, όπως είναι ο Ερτέλ που είναι πολύ καλός δημιουργός και σκόρερ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Για τον Τόμας Ερτέλ, «είναι ένα από τα ατού της ομάδας. Στηρίζουν πολύ το παιχνίδι τους σε αυτόν. Πρέπει να τον σταματήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».