Πασκουάλ: «Έναν τίτλο στη μνήμη του Αμπός»

Πασκουάλ: «Έναν τίτλο στη μνήμη του Αμπός»

Γιάννης Ράμμας
Πασκουάλ: «Έναν τίτλο στη μνήμη του Αμπός»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του Χοσέ Λουίς Αμπός και τόνισε πως θα προσπαθήσει να αφιερώσει έναν τίτλο στη μνήμη του.

Ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Αμπός έχασε (20/10) τη μάχη με την επάρατη νόσο (καρκίνος του στομάχου) κι έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 53 ετών κι ο ομόλογός του στη Μπαρτσελόνα δήλωσε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αρμάνι Τζινς (23/10, 22:00/novasports 3) στο Μιλάνο πως «είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή, περίεργη στιγμή, δε θα τον ξεχάσω ποτέ. Ήταν γεμάτος συναισθήματα, ένας επαγγελματίας κι ειλικρινής άνθρωπος, ο οποίος σημάδεψε μία εποχή στη Σαραγόσα, ακόμη και τους συνεργάτες του. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν φιλικός και δεν του κόστιζε τίποτα να μιλά με τα καλύτερα για τους άλλους. Αν κερδίσουμε έναν τίτλο φέτος, θα του τον αφιερώσω, στη μνήμη του και στην οικογένειά του».

Ως ελάχιστος φόρος τιμής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στις προσεχείς αναμετρήσεις της ACB (4η αγων.) και του ΕuroCup (2η αγων.), ενώ η ισπανική λίγκα θα τιμήσει τη μνήμη του με το Insignia de Oro (σ.σ. Χρυσό Έμβλημα) του συνδέσμου της. Συγχρόνως οι φίλοι της μέχρι πρότινος ομάδος του συγκεντρώνουν υπογραφές για τη μετονομασία της έδρας της από «Pabellon Principe Felipe» σε «Pabellon Jose Luis Abos».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα