Παπαθεοδώρου: «Προοπτική να μεγαλώσει ακόμη παραπάνω η ΑΕΝΚ»

Γιάννης Ράμμας
Παπαθεοδώρου: «Προοπτική να μεγαλώσει ακόμη παραπάνω η ΑΕΝΚ»

bet365

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε την ΑΕΝΚ απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (20/12) κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε τι επιπλέον μπορεί να κερδίσει η ομάδα του σε περίπτωση πρόκρισης.

«Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή, καθώς είναι μετά από 2 μήνες και δε μπορώ να πω πως το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Προέχει για εμάς το παιχνίδι του Σαββάτου (25/10) με τον Πανελευσινιακό (17:00/novasports 2), αλλά η αλήθεια είναι πως η κλήρωση αυτή μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως μπορούμε να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Όταν θα 'ρθει, λοιπόν, αυτη η ώρα, θα ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με το παιχνίδι, καθώς, όπως σας είπα, υπάρχει προοπτική, που θα μεγαλώσει το σύλλογο ακόμη παραπάνω» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΝΚ ο 39χρονος προπονητής.

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Μενουδάκος σχολίασε: «Η κλήρωση μας έφερε στα ημιτελικά αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας, είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, καθως υπάρχει και το πλεονέκτημα οτι παίζουμε στην έδρα μας. Βεβαια ο Απόλλωνας ειναι εξαιρετική ομάδα, με καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Θα κοιτάξουμε να φανούμε αντάξιοι της πρόκλησης αυτης και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό, που θα αποτελέσει ακόμη μία ιστορική στιγμή για την ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα