Έκοψε το ρεπό ο Τόμιτς, βίντεο και ομιλία

Έκοψε το ρεπό ο Τόμιτς, βίντεο και ομιλία

Έκοψε το ρεπό ο Τόμιτς, βίντεο και ομιλία
Η ήττα από τη Νέα Κηφισιά έκοψε με απόφαση Τόμιτς το σημερινό ρεπό και όλοι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ και τα «άκουσαν» για τα καλά.

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και οι άνθρωποι του ψάχνουν να βρουν τι φταίει. Η ήττα και η κακή εμφάνιση με την ΑΕΝΚ είχε ως αποτέλεσμα ύστερα από απόφαση και εντολή του Μίλαν Τόμιτς να κοπεί το σημερινό προγραμματισμένο ρεπό και όλοι οι παίκτες να βρεθούν στο ΣΕΦ. Μπορεί το μέλλον του Τόμιτς να μην είναι ξεκάθαρο, ωστόσο αυτός και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να δουλέυουν για το καλό της ομάδας.

Το βράδυ της Κυριακής μετά την ήττα στο «Ζηρίνειο» το προπονητικό τιμ ανέλυσε σε βίντεο ολόκληρο το παιχνίδι και σήμερα το παρουσίασαν στους παίκτες ώστε να εντοπιστούν τα αγωνιστικά λάθη με κάθε λεπτομέρεια και να διορθωθούν άμεσα. Οι παίκτες παρακολούθησαν όλο το ματς με την ΑΕΝΚ και ακολούθως υπήρξε ομιλία. Τίποτα από όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια δε βγήκε προς τα έξω, αλλά οι φωνές του Τόμιτς ακούστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κανείς φυσικά από τους παίκτες δεν είπε το παραμικρό αφού ο Τόμιτς ήταν έξαλλος και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

Προπόνηση πάντως δεν έγινε και αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα (24/10).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα