Παπαχατζής: «Ένα πλάνο ανάδειξης νέων παικτών δεν κρίνεται σε 12 μέρες»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Παπαχατζής: «Ένα πλάνο ανάδειξης νέων παικτών δεν κρίνεται σε 12 μέρες»

bet365

O Θανάσης Παπαχατζής... δεν πρόλαβε να αναλάβει τονπάγκο του Πανιωνίου κι ήδη αποτελεί παρελθόν κι ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτή την απόφαση.

«Σχετικά με την απόφαση του Πανιώνιου να διακόψει την συνεργασία μας, έχω να δηλώσω ότι οι επαγγελματίες προπονητές και μόνο γνωρίζουν την μέθοδο και τον τρόπο ανάδειξης των νέων παικτών και είναι δική τους αρμοδιότητα και κανενός άλλου.

Στην διάρκεια των 20 ετών της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου έχω συμβάλλει στην ανάδειξη πολλών νέων αθλητών (Αντώνης Φώτσης στον Παναθηναϊκό, Θοδωρής Παπαλουκάς, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Λάζαρος Αγαδάκος, Δημήτρης Αγραβάνης στον Πανιώνιο, Γιώργος Πρίντεζης στον Ολυμπιακό, Κώστας Σλούκας στον Άρη κ.ο.κ.) και γνωρίζω καλά τους κινδύνους που "εγκυμονεί" για τους ίδιους τους νεαρούς αθλητές η απότομη ανάληψη ευθυνών σε έναν ιστορικό σύλλογο και σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Επίσης ένα πλάνο ανάδειξης νέων παικτών δεν κρίνεται από μια αγωνιστική και σε 12 ημερολογιακές ημέρες.

Εύχομαι ο Πανιώνιος να προστατεύσει το πολυτιμότερο "κεφάλαιο" του την δεδομένη στιγμή, τους νέους παίκτες, και να καταφέρει να παραμείνει στην Α1», ήταν η δήλωση του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα