Τέλος ο Παπαχατζής από τον Πανιώνιο!

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Παπαχατζής από τον Πανιώνιο!

bet365

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους με τον Θανάση Παπαχατζή κάνοντας λόγο για μη ταύτιση απόψεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Παπαχατζή. Δυστυχώς στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα δεν κατέστη δυνατή η ταύτιση των απόψεων των δυο πλευρών, σχετικά με το σχεδιασμό και τη διαχείριση της ομάδας μας. Κάτω από τις αφόρητες πιέσεις των στενών χρονικών περιθωρίων, που οι ιδιαίτερες στη φετινή σεζόν συνθήκες επέβαλαν, κρίθηκε απαραίτητο να επισπευσθούν οι απαραίτητες διορθωτικές παρεμβάσεις, ώστε σύντομα ο Πανιώνιος να βρει το δρόμο του και πάλι. Η εμπέδωση μιας διαφορετικής φιλοσοφίας, που έχει ως βασικές αρχές τόσο την ανάδειξη και αξιοποίηση νέων παιδιών όσο και την κατά το μέγιστο δυνατό Ελληνοποίηση της ομάδας, αποτελεί πρωταρχικό στόχο της νέας διοίκησης και απαίτηση του κόσμου του Πανιωνίου. Για το λόγο αυτό, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την εξεύρεση και την επίτευξη συμφωνίας με το πρόσωπο αυτό, το οποίο θα ενστερνιστεί πλήρως το νέο μοντέλο λειτουργίας της ΚΑΕ, ενώ στο μεταξύ το τεχνικό επιτελείο θα απαρτίζεται από τους προπονητές των ακαδημιών. Με απόλυτο σεβασμό στις ικανότητες και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, στοιχεία για τα οποία καταρχήν επελέγη, ευχόμαστε στον κ. Παπαχατζή καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα