Ζουρνατσίδης: «Για έναν ηλίθιο βρίσκεται σε τέτοια θέση ο Άρης»

Gazzetta team
Ζουρνατσίδης: «Για έναν ηλίθιο βρίσκεται σε τέτοια θέση ο Άρης»

bet365

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης τόνισε πως είναι άδικο για τον Άρη να βρίσκεται σε αυτή τη θέση για έναν... ηλίθιο, μετά τη διακοπή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Το ντέρμπι στο "Nick Galis Hall" δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω των ανεγκέφαλων που πέταξαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου και πλέον οι "κίτρινοι" βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ πάντως στάθηκε στο πλευρό του Άρη κι επισήμανε πως είναι άδικο για τον Άρη να την πληρώσει για έναν ηλίθιο.

«Είπαμε και στις δύο διακοπές ότι δεν είχαμε πρόβλημα να μπούμε μέσα και να παίξουμε. Την έχουμε πληρώσει πολλές φορές και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για τον Άρη και πόσο άδικο για έναν ηλίθιο να βρίσκεται η ομάδα σε τέτοια θέση. Διακόπηκε επειδή δεν άδειασε το γήπεδο στον προβλεπόμενο χρόνο. Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Οι αποφάσεις παίρνονται με διαφορετικό σκεπτικό, άλλες φορές γίνονται περισσότερα πράγματα και δεν γίνεται τίποτα, άλλες φορές γίνονται λιγότερα και πάλι βγαίνει μια άλλη απόφαση. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τα ίδια κριτήρια είναι ένα πρόβλημα», ήταν τα λόγια του Τέλη Ζουρνατσίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα