Η ανάλυση των ομάδων της Ευρωλίγκας!

Gazzetta team
Η ανάλυση των ομάδων της Ευρωλίγκας!
Ακόμα μία Ευρωλίγκα αρχίζει και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλα τα προφίλ των ομάδων με ό,τι χρειάζεται να τα ξέρετε!

Το φετινό ταξίδι της Ευρωλίγκας άρχισε από την Οστάνδη! Οκτώ ομάδες διεκδίκησαν το τελευταίο εισιτήριο για τον Α' Όμιλο, με την Ούνικς Καζάν να παίρνει θέση πλάι στις Αναντολού Εφές, Σάσαρι, Νίζνι Νόβγκοροντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το κυρίως πιάτο όμως σερβίρεται τώρα και το gazzzetta.gr πιστό στο ραντεβού του σας αναλύει το προφίλ όλων των ομάδων, με προγνωστικά, αναλύσεις, ρόστερ κι ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρετε! Πατώντας «euroleague» στην κατηγορία μπάσκετ εμφανίζονται στη δεξιά μεριά τις οθόνης ειδήσεις, κατηγορία με τα νέα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, η επιλογή «ομάδες» με όλα τα προφίλ και φυσικά το πρόγραμμα κι οι βαθμολογίες!

Τέσσερις όμιλοι κι 24 ομάδες που θα δώσουν «μάχες» στο παρκέ για την είσοδό τους στο TOP 16. Η κανονική περίοδος περιλαμβάνει 10 αναμετρήσεις και θα διαρκέσει από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Οι δύο ομάδες που θα αποκλειστούν από τον κάθε όμιλο συνεχίζουν στο EuroCup.


A' ΟΜΙΛΟΣ
Αναντολού Εφές
Σάσαρι
Νίζνι Νόβγκοροντ
Ρεάλ Μαδρίτης
Ούνικς Καζάν
Ζαλγκίρις Κάουνας

Β' ΟΜΙΛΟΣ
Άλμπα Βερολίνου
Τσεντεβίτα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λιμόζ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ουνικάχα

Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα
Μπάγερν
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Αρμάνι Τζινς Μιλάνο
Παναθηναϊκός
Τουρόβ

Δ' ΟΜΙΛΟΣ
Ερυθρός Αστέρας
Γαλατάσαραϊ
Λαμποράλ Κούτσα
Νεπτούνας
Ολυμπιακός
Βαλένθια

Στο ΤOP 16 περνούν οι πρώτες τέσσερις ομάδες και δημιουργούν δύο ομίλους των 8 ομάδων. Από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Απριλίου οι 16 ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν το εισητήριο για τα playoffs (14-28/04 - best of five).


FINAL FOUR - Μαδρίτη (15-17/05)
Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης θα παλέψουν στο Palacios de los deportes της Μαδρίτης για το μεγάλο τρόπαιο!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.