Nέα επίθεση Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο

Gazzetta team
Nέα επίθεση Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησαν με προσωπική δήλωση στα πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που επιχείρησαν να τους εμφανίσουν ως φοροφυγάδες.

Αναλυτικά:

Συνεπής και εθισμένος στις παράνομες πρακτικές του, ο Δ. Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω του newsbomb και των λοιπών κίτρινων ιστοσελίδων που ελέγχει και κατευθύνει για να μας εμφανίσει ως τάχα φοροφυγάδες που έχουμε ζημιώσει (!) το Ελληνικό Δημόσιο με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο εθισμός, όμως έχει παρενέργειες και οδηγεί σε φαιδρότητες.

Γιατί, απλούστατα, τα «στοιχεία» που επικαλείται ως δήθεν θησαυρό αποκαλύψεων δεν είναι παρά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν και ισχυρισμοί που προβλήθηκαν από πρόσωπο το οποίο ήδη έχει καταδικασθεί με την ανώτατη ποινή κάθειρξης (10 ετών) για απάτες σε βάρος του πατέρα μας Κων. Αγγελόπουλου.

Τα συμπτώματα και αποτελέσματα της χρήσης είναι γνωστά. Δεν μας εκπλήσσει που ένας δειλός συκοφάντης προσφεύγει σε έναν απατεώνα επιχειρώντας να μας πλήξει με ανύπαρκτες κατηγορίες. Αυτό που μας εκπλήσσει είναι η απύθμενη θρασύτητα τόσο του Δ. Γιαννακόπουλου όσο και των εκδικητικών υποβολέων του.

Αντί ο έκπτωτος Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση και τους ισολογισμούς της, προσπαθεί άτεχνα να αντιστρέψει την πραγματικότητα σε βάρος μας, χρησιμοποιώντας (παράνομα) το περιεχόμενο μιας δικογραφίας για την οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί οριστικά.

Οι χειριστές της δικογραφίας, που τώρα έχουν σπεύσει στο πλευρό του Δ. Γιαννακόπουλου ασφαλώς γνώριζαν ότι η διαδρομή της οικογένειας μας είναι αδιάστικτη και δεν μπορούν να την αγγίξουν αυτά τα «στοιχεία». Εάν ο αφελής Δ. Γιαννακόπουλος προσποιείται ότι το αγνοεί, τότε είναι καιρός να το πληροφορηθεί πανηγυρικά, έστω και στις αίθουσες των δικαστηρίων, που τείνουν να εξελιχθούν στον φυσικό του χώρο.

Παναγιώτης Κ. Αγγελόπουλος
Γιώργος Κ. Αγγελόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα