Διαμαντίδης: «Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε»

Διαμαντίδης: «Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε»

Gazzetta team
Διαμαντίδης: «Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη, κάτι που ισχύει για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο ίδιος.

«Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα νέα χρόνια. Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, παίκτες έρχονται ακόμη και σήμερα δεν έχουμε κάνει προπονήσεις όλοι μαζί αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας», τόνισε αρχικά στη Media Day του Παναθηναϊκού ο αρχηγός της ομάδας.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συμπλήρωσε: «Όλα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε για τρεις τίτλους αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά. Στόχος δεν είναι το Final 4 αλλά να περάσουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, να καταλάβουν τα παιδιά που παίζουν, να γίνουμε ομάδα και όπου μας βγάλει».

Όσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας (09/10) τόνισε πως: «Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος καθώς κράτησε τον κορμό του. Ακολουθούμε τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς που είναι χρόνια στην Ευρώπη, δεν θέλω να κάνω καμία συγκρίσει με Ομπράντοβιτς ή Πεδουλάκη».

Για να καταλήξει κάνοντας αναφορά στο συμβόλαιο του: «Δεν έχει γίνει κουβέντα για επέκταση. Σκέφτομαι ότι φέτος θα τα δούμε όλα εν καιρώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα