Πρίντεζης στο Gazzetta TV: «Θέλουμε πολύ τη νίκη στο ντέρμπι!»

Πρίντεζης στο Gazzetta TV: «Θέλουμε πολύ τη νίκη στο ντέρμπι!»

Πρίντεζης στο Gazzetta TV: «Θέλουμε πολύ τη νίκη στο ντέρμπι!»

bet365

Ο πιο παλιός και “μπαρουτοκαπνισμένος” παίκτης του Ολυμπιακού, μιλάει στο gazzetta.gr και στην κάμερα του Gazzetta TV για το νέο ξεκίνημα των “ερυθρολεύκων”, τους στόχους της νέας σεζόν και το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Δεν πρόλαβε να περάσει ένα λεπτό, από την ολοκλήρωση της παρουσίασης του Ολυμπιακού, την οποία μονοπώλησε η ολομέτωπη “επίθεση” των αδελφών Αγγελόπουλων κατά του προέδρου της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στους διασκορπισμένους - μέσα στον αγωνιστικό χώρο - παίκτες, δεν αργήσαμε να διαπιστώσουμε ότι... “εξαφανίστηκε ο Πρίντεζης”! Πραγματικά, αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας, ο 29χρονος διεθνής φόργουορντ “έφυγε σφαίρα” για τα αποδυτήρια για να αλλάξει και μετά από περίπου 7-8 λεπτά, ξεπρόβαλλε από τη φυσούνα, ντυμένος... “γαμπρός”!

Φωτογράφηση αντί για... εκκλησία!

Κυριολεκτικά, όμως! Κοστούμι, πουκάμισο, γραβάτα, κυριλέ-casual παπούτσι, ζελέ στο φρεσκοκουρεμένο μαλλί και ο κύριος Γιώργος, ήταν έτοιμος για την... εκκλησία! Τελικά κατέληξε μπροστά σε ένα backdrop της Ευρωλίγκα για τις ανάγκες μίας φωτογράφησης, αλλά το σπάνιο “look” που προσέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου, ήταν ό,τι πρέπει για κοινωνικό σχολιασμό! Κρίμα που έλλειπε ο γυναικείος πληθυσμός, γιατί έχει που έχει πέραση ο “Πριντ”, στη συγκεκριμένη περίσταση, θα... χανόταν η μπάλα!

«Βαθύ ρόστερ, έμπειρες προσθήκες!»

Για να σοβαρευτούμε, όμως και να περάσουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ο έμπειρος φόργουορντ, μπαίνει φέτος στον 10ο χρόνο του στον Πειραιά (πρωτοπήγε το 2002 κι έκτοτε, έπαιξε μία χρονιά στην Ολύμπια Λάρισας κι ενάμιση χρόνο στη Μάλαγα), οπότε, η άποψη του για την έως τώρα πορεία της δουλειάς των “ερυθρολεύκων” στην προετοιμασία, έχει μεγάλη βαρύτητα. «Είναι ακόμη νωρίς, αλλά το θετικό είναι ότι έχουμε ξεκινήσει μ‘ έναν κορμό πολλών παιδιών που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, γνωρίζουμε πάνω-κάτω όλοι την φιλοσοφία και του coach και της ομάδας. Οι τρεις νέοι παίκτες που ήρθαν, είναι πιο έμπειροι, γιατί έπαιζαν σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν, οπότε είναι πιο εύκολο γι‘ αυτούς να εγκλιματιστούν! Θεωρώ, λοιπόν, ότι η μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία είναι πολύ καλή και αυτό που μένει είναι να φανεί και μέσα στο γήπεδο!», μας είπε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης που έχει κατακτήσει 6 τίτλους με την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Οι στόχοι και το πρώτο ντέρμπι!

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και με το ρόστερ που διαθέτουμε και με την πορεία που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια, επιβάλλεται να κυνηγάμε τους πιο υψηλούς στόχους σε όλες τις διοργανώσεις!», υπερθεμάτισε ο σκόρερ του νικητήριου καλαθιού στον τελικό της Ευρωλίγκα του 2012, πριν δώσει το στίγμα του για το εναρκτήριο παιχνίδι της χρονιάς, την ερχόμενη Πέμπτη (09/10, 21.30) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον “αιώνιο αντίπαλο” για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. «Αδιάφορο δεν μπορεί να είναι ποτέ ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό! Σίγουρα καμία από τις δύο ομάδες δεν θα είναι έτοιμη, αλλά από ‘κει και πέρα είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει έναν τίτλο, περιμένουμε ένα ντέρμπι και σίγουρα και οι δύο θέλουμε να το κερδίσουμε πάρα πολύ!», κατέληξε ο “υπαρχηγός” της ομάδας.

 

Τελευταία Νέα