Αντετοκούνμπο: «Να γίνω όσο καλύτερος μπορώ»

Αντετοκούνμπο: «Να γίνω όσο καλύτερος μπορώ»

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Να γίνω όσο καλύτερος μπορώ»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη δεύτερη του σεζόν στο NBA, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική.

«Η εμπειρία ήταν πολύ όμορφη. Ήμουν ενθουσιασμένος που έπαιξα με την Εθνική . Είναι καλό να γνωρίζεις και το διεθνές μπάσκετ. Έμαθα πολλά πράγματα και δούλεψα πολύ το καλοκαίρι για να βελτιωθώ. Από μια τέτοια διοργάνωση μπορείς να κερδίσεις πράγματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσο αφορά τη χρονιά που θα αρχίσει και τον εαυτό του, είπε: «Μακάρι να πάρω Α+! Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη κι ελπίζω φέτος να είναι μια καλή χρονιά. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ».

Για τις σκέψεις του Τζέισον Κιντ να τον χρησιμοποιήσει ως πλέι μέικερ, τόνισε: «Θα είναι δύσκολο. Δεν ήρθα σαν πόιντ γκαρντ και δεν είναι η θέση στην οποία αισθάνομαι περισσότερο άνετα, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για να καταλήξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λέγοντας -με χιούμορ- πως: «Είμαι το αφεντικό τώρα. Δεν θα χρειάζεται να κουβαλάω τα πράγματα των άλλων. Είμαι ο παλιός, υπάρχουν άλλοι ρούκι. Αλλά μην τους το πείτε, γιατί θα έχω πρόβλημα».

 

NBA Τελευταία Νέα