Αλεξίου: «Θα αποσυρθεί το #10 στη μνήμη του Αμερικάνου»

Αλεξίου: «Θα αποσυρθεί το #10 στη μνήμη του Αμερικάνου»

Gazzetta team
Αλεξίου: «Θα αποσυρθεί το #10 στη μνήμη του Αμερικάνου»

bet365

O Αλέξης Αλεξίου, πρόεδρος της ΑΕΚ, ελπίζει πως το #10, που είχε η ομάδα στην κλήρωση, θα αποδειχτεί γούρικο, αφού είναι ο αριθμός του Γιώργου Αμερικάνου και θα αποσυρθεί στη μνήμη του.

«Καλησπέρα κι από μένα. Το #10 μας πάει πολύ σήμερα σαν ΑΕΚ. Ξεκινήσαμε την βραδιά με την βράβευση στον Γιώργο Αμερικάνο που φορούσε αυτό το νούμερο όταν μεσουρανούσε στα γήπεδα και το οποίο δεν θα φοράει κανένας παίκτης από εδώ και πέρα αφού το Νο10 θα αποσυρθεί προς τιμήν του “Παγκόσμιου”. Ελπίζω το #10 να αποδειχθεί γούρικο για μας φέτος. Η ΑΕΚ είναι εδώ και ελπίζω να τηρήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε πέρσι όταν έφυγε ο ”Παγκόσμιος”. Πιστεύω ότι η παρουσία της ΑΕΚ συμπληρώνει το παζλ την Α1 κατηγορία», ήταν τα λόγια του Αλέξη Αλεξίου κατά την κλήρωση της Α1.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου μίλησε με τη σειρά του στην κάμερα της Nova: «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός της βασίλισσας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορεί η ΑΕΚ. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα