Σπανούλης σε Παπανικολάου: «Κακώς έφυγα αμέσως απ' τους Ρόκετς»

Γιάννης Ράμμας
Σπανούλης σε Παπανικολάου: «Κακώς έφυγα αμέσως απ' τους Ρόκετς»

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου εξήγησε πως μεταξύ άλλων συμβουλεύτηκε τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως κακώς έφυγε απ' τους Ρόκετς αμέσως μετά την πάντα δύσκολη rookie χρονιά.

Εδώ και λίγες ημέρες ο «Παπ» βρίσκεται στο Χιούστον, όπου θ' αγωνίζεται μέχρι το 2015, έχοντας δεχθεί απ' τους Ρόκετς συμβόλαιο συνεργασίας συνολικής αξίας περίπου $4.800.000. Μιλώντας στα τοπικά Μέσα για όλα όσα τον έβαλαν στο αεροπλάνο για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και την πολιτεία του Τέξας, εξήγησε πως ανάμεσά τους ήταν κι η συμβουλή ενός άλλοτε Ρόκετ (2006-07), του Βασίλη Σπανούλη του Ολυμπιακού.

«Στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται άσχημα για όλα όσα συνέβησαν μ' αυτόν. Μου είπε πως ήταν λάθος του πως έφυγε και πως έπρεπε να 'χει μείνει κι άλλο. Μου είπε "Πάντα η πρώτη χρονιά είναι πολύ δύσκολη, αλλά αν πραγματικά το θες και πραγματικά σου αρέσει, πρέπει να μείνει εκεί. Η πρώτη χρονιά, ιδίως για έναν Ευρωπαίο παίκτη, είναι πολύ δύσκολη ως προς την προσαρμογή". Μου είπε "Πρέπει να παλέψεις κι αν δεν κυλήσει καλά η πρώτη χρονιά πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις για την επόμενη» είπε (σ.σ. chron.com) το Νο.48 του 2012.

 

NBA Τελευταία Νέα