Γουέιντ: «Φανταχτερός λόγω Στερν και μ' αρέσει» (pics)

Γουέιντ: «Φανταχτερός λόγω Στερν και μ' αρέσει» (pics)

Γιάννης Ράμμας
Γουέιντ: «Φανταχτερός λόγω Στερν και μ' αρέσει» (pics)

bet365

Ο Ντουέιν Γουέιντ πίστωσε/χρέωσε στον μέχρι πρότινος κομισάριο της λίγκας, Ντέιβιντ Στερν, το εκκεντρικό ντύσιμό του, όπως και πολλών NBAers.

Απ' το 2005 οι NBAers οφείλουν ν' αφήνουν στην είσοδο τις κυρίως hip-hop συνήθειές τους και να ντύνονται με business casual τρόπο, αλλά τα τελευταία χρόνια αρκετοί εξ αυτών έχουν φροντίσει να πάνε τον κανονισμό ένα βήμα παραπέρα. Ο Ντουέιν Γουέιντ εξήγησε γιατί.

«Ήταν σαν να σκεφτήκαμε "ΟΚ, τώρα πρέπει πραγματικά να ντυνόμαστε καθώς πρέπει και δε μπορούμε να πετάμε πάνω μας μία φόρμα» εξήγησε σε συνέντευξή του ο 32χρονος γκαρντ των Χιτ και συνέχισε: «Έπειτα εξελίχθηκε σ' ένα είδους ανταγωνισμού μεταξύ μας και τώρα έχεις αρχίσει ν' ασχολείσαι πραγματικά περισσότερο και να συνειδητοποιείς τι ρούχα φοράς, τα υλικά τους, επομένως μετατρέπεσαι σε οπαδό του ακόμη περισσότερο».

«Προφανώς μερικές φορές ξεπερνάμε τα όρια και νομίζω πως οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε αθλητές. Δε μας βλέπουν ως τύπους που πρέπει να φοράμε συγκεκριμένα πράγματα. Είναι ΟΚ να 'σαι φανταχτερός» συμπλήρωσε.

 

NBA Τελευταία Νέα