Μπετσίροβιτς: «Φαβορί για να πάει στο Final 4 ο Ολυμπιακός»

Μπετσίροβιτς: «Φαβορί για να πάει στο Final 4 ο Ολυμπιακός»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μπετσίροβιτς: «Φαβορί για να πάει στο Final 4 ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αγωνίζεται στην Φορλί και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για τον οποίο μίλησε στο gazzetta.gr.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ιταλία και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στο τελευταίο φιλικό ματς με την Φορλί ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκούρασε τους Βασίλη Σπανούλη, Ματ Λοτζέσκι και Μπράιαντ Ντάνστον και έδωσε χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους παίκτες του.

Στην ιταλική ομάδα αγωνίζεται ο Σάνι Μπετσίροβιτς ο οποίος έχει μία αξιοθαύμαστη καριέρα στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων και δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό (2006-08).

Ο Σλοβένος γκαρντ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και μίλησε στο gazzetta.gr για την εικόνα των Πειραιωτών.

Η διαφορά δυναμικότητας με την Φορλί είναι μεγάλη, ωστόσο πες μας πως σου φάνηκε ο Ολυμπιακός;

«Αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, αλλά πραγματικά μέσα στο παρκέ έκαναν κάποια πράγματα τα οποία δείχνουν το πόσο καλή ομάδα είναι. Παίζουν πολύ πιο δυνατά και οι περισσότεροι παίκτες του έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Χρησιμοποιούν συνεχώς τα πλούσια αθλητικά τους προσόντα και χωρίς αμφιβολία είναι ομάδα του υψηλότερου επιπέδου».

Ποιο ήταν το αγωνιστικό στοιχείο το οποίο σου προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση;

«Η άμυνά τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Πιέζουν σαν τρελοί. Οι περιφερειακοί πιέζουν ασφυκτικά τα αντίπαλα γκαρντ. Μερικές φορές το κάνουν σε υπερβολικό βαθμό ρισκάροντας να τους περάσουν, αλλά εκεί θα συναντήσεις πολύ αθλητικούς σέντερ που θα αλλοιώσουν το σουτ. Δύσκολα τελειώνεις τη φάση με διείσδυση με τόσο αθλητικούς ψηλούς που έχει στο ρόστερ του».

Με την δική σου εμπειρία πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος φέτος;

«Σίγουρα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες και πιστεύω πως είναι από τα φαβορί για να μία θέση στο Final 4».

 

Τελευταία Νέα