Λούκιτς: «Χαρά μας να τιμήσουμε τον Γκάλη»

Gazzetta team
Λούκιτς: «Χαρά μας να τιμήσουμε τον Γκάλη»

bet365

Η Μπάνβιτς θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Άρη και ο προπονητής της, Ζόραν Λούκιτς μίλησε για τον Νίκο Γκάλη.

Το «Nick Galis Cup» κάνει τζάμπολ στο Σάββατο (20/09) και η Μπάνβιτ είναι μία από τις τέσσερις ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζόραν Λούκιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη.

Συγκεκριμένα ο Λούκιτς ανέφερε πως, «Η Εθνική Ελλάδας της δεκαετίας του ’80 και του ’90, ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας. Έτσι, όλοι γνωρίζαμε παίκτες όπως ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Φασούλας και ο Χριστοδούλου. Όμως επίσης γνωρίζαμε ότι ο Γκάλης ήταν ο καλύτερος παίκτης αυτής της ομάδας. Αν δεν έχει δει κάποιος αυτήν την ομάδα, σίγουρα έχει χάσει κάτι από το μπάσκετ. Έτσι, είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μας να παίξουμε στο Nick Galis Cup και να τιμήσουμε έναν τόσο μεγάλο αθλητή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «Για τους προπονητές και τους παίκτες είναι πάντα πολύ καλύτερο να αγωνίζονται σε γεμάτο γήπεδο. Συνεπώς, θα ήταν καλό να έρθουν οι φίλαθλοι και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τουρνουά. Θα ήταν τέλειο για μας. Αυτήν τη χρονική περίοδο προετοιμαζόμαστε για το τουρκικό Κύπελλο. Έτσι, έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στο πώς παίζουμε και όχι τόσο στον αντίπαλο. Αυτός είναι ο κύριος στόχος αυτών των αγώνων».

 

Τελευταία Νέα