Ρεμεντέλας: «Είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα»

Gazzetta team
Ρεμεντέλας: «Είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα»

bet365

Το Ψυχικό ολοκλήρωσε το τουρνουά στο Κερατσίνι με μία νίκη και μία ήττα με τον Γιώργο Ρεμεντέλα να μένει ικανοποιημένος.

Το Ψυχικό συνεχίζει την προετοιμασία του ενώ ταυτόχρονα ψάχνει και έναν παίκτη για την περιφέρειά του. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας πάντως μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας στα δύο παιχνίδια. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο στην παρούσα φάση είναι να βγάζουμε στα φιλικά κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Κάτι που καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου. Στο παιχνίδι με το Περιστέρι, προτιμήσαμε να ξεκουράσουμε κάποια βασικά στελέχη και να δώσουμε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους τρεις "μικρούς" (Γιώργος Σκάνδαλος, Κυριάκος Τεχλικίδης, Νίκος Περσίδης) προκειμένου να τους δώσουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουν παραστάσεις. Έχουν πολύ ταλέντο και είμαστε σίγουροι στην ομάδα πως θα βοηθήσουν σημαντικά φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα