Κατανόηση, δυσαρέσκεια κι αναμονή για τον Γκιστ

Κατανόηση, δυσαρέσκεια κι αναμονή για τον Γκιστ

Γιάννης Ράμμας
Κατανόηση, δυσαρέσκεια κι αναμονή για τον Γκιστ

bet365

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κατανοεί το οικογενειακό δράμα του Τζέιμς Γκιστ, αλλά δεν ξεχνά πως οι επίσημες υποχρεώσεις του πλησιάζουν και τον περιμένει πίσω... εγκαίρως.

H πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού πραγματοποίθηκε στις 21/8 κι ο Τζέιμς Γκιστ ήδη βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να διευθετήσει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Η αποστολή επέστρεψε απ' το Καρπενήσι, προσεχώς (11/9, 14:00) θ' αναχωρήσει με προορισμό τη Μυλούζ, όπου θα δώσει 3 νέες φιλικές αναμετρήσεις (vs. Ερυθρός Αστέρας στις 12/9, vs. Στρασβούργο στις 13/9 & vs. Μπάγερν Μονάχου στις 14/9), στις 8/10 τον περιμένει το πρώτο επίσημο τζάμπολ της νέας αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα απέναντι στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κι ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ παραμένει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ ο Παναθηναϊκός τον περίμενε (10/9) για την ενσωμάτωσή του.

Το οικογενειακό δράμα με την κόρη του δεν επιτρέπει ακόμα στον παίκτη να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε την ομάδα, η οποία ήδη έχει δείξει κατανόηση στο πρόβλημά του, ν' αλλάξει στάση. Παρόλα αυτά δεν ξεχνά και δε θέλει ούτε ο ίδιος να το κάνει πως οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν.

Η αναβολή της άφιξής του έφερε δυσαρέσκεια, αλλά, την ίδια ώρα, κανείς στην ομάδα δεν παραβλέπει τη σοβαρότητα του θέματός του κι ευελπιστούν πως ο παίκτης δε θ' αργήσει να μπει στο αεροπλάνο. Μέχρι τότε εκτίμηση του θέματός του κι αναμονή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα