Απάντησε ο Ντενγκ, σενάριο για Γουίλκινς

Απάντησε ο Ντενγκ, σενάριο για Γουίλκινς

Gazzetta team
Απάντησε ο Ντενγκ, σενάριο για Γουίλκινς

bet365

Ο Ντάνι Φέρι φαίνεται πως εξέφρασε ρατσιστικές απόψεις για τον Λουόλ Ντενγκ και ο τελευταίος απάντησε στον GM των Ατλάντα Χοκς.

Τα «Γεράκια» ήταν μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρθηκαν για τον Ντενγκ, ωστόσο ο Ντάνι Φέρι φαίνεται πως αναφέρθηκε με ρατσιστικές απόψεις για τον πρώην φόργουορντ των Καβαλίερς και νυν παίκτη των Χιτ. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε πως… «έχει λίγο Αφρική μέσα του», με τον Ντενγκ να παίρνει θέση και να αναφέρει: «Είμαι περήφανος να λέω πως μέσα μου έχω πολύ Αφρική, όχι μόνο… λίγη».

Ο Ντάνι Φέρι απολογήθηκε, ωστόσο φαίνεται πως το μέλλον του ίδιου ως GM και του Μπρους Λέβενσον, συνιδιοκτήτη των Χοκς, δεν βρίσκεται στην ομάδα. Ο δεύτερος έχει ανακοινώσει πως θα πουλήσει το μερίδιο του, ο πρώτος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη στιγμή που υπήρξει εσωτερική τιμωρία.

Το γεγονός αυτό όμως προκαλεί αντιδράσεις -όπως είναι λογικό- με τον Μάτζικ Τζόνσον να ζητά από τον Φέρι να παραιτηθεί για τα όσα είπε για τον Ντενγκ.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες ακούγεται στην άλλη μεριά του πως ο Ντόμινικ Γουίλκινς είναι αρκετά πιθανό να είναι ο νέος ιδιοκτήτης των Ατλάντα Χοκς, μετά την αποχώρηση του Μπρους Λέβενσον, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα