Πάρκερ: «Eurobasket, Ρίο και αποσύρομαι»

Πάρκερ: «Eurobasket, Ρίο και αποσύρομαι»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πάρκερ: «Eurobasket, Ρίο και αποσύρομαι»

bet365

Ο Τόνι Πάρκερ δήλωσε ενθουσιασμένος για την ανάληψη της τελικής φάσης του Eurobasket και ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι του 2016 σταματά από την εθνική ομάδα.

Στη Γαλλία πανηγύριζουν για την ανάληψη της τελικής φάσης (και ενός ομίλου) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Τόνι Πάρκερ που είναι ό,τι καλύτερο έχει το γαλλικό μπάσκετ αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του για την επιτυχία της γαλλικής ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα ο Τόνι Πάρκερ ανέφερε πως, «Είναι υπέροχο. Θα έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στη χώρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Με το Eurobasket 2015 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, σταματώ από την Εθνική Γαλλίας. Θέλω να ζήσω το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, Ζαν Πιέρ Σιουτάτ δούλεψε σαν τρελός ώστε να αναλάβουμε τη διοργάνωση. Ανταμείφθηκαν οι προσπάθειές μας. Τώρα είναι στο χέρι το δικό μας και ελπίζω να έχουμε την καλύτερη Εθνική Γαλλίας στην ιστορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα