Σε 4 χώρες το Eurobasket 2015, στη Γαλλία τα τελικά (pic)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σε 4 χώρες το Eurobasket 2015, στη Γαλλία τα τελικά (pic)

bet365

Γαλλία, Γερμανία, Κροατία και Λετονία θα φιλοξενήσουν από έναν όμιλο του επερχόμενου Eurobasket αφού αφαιρέθηκε από την Ουκρανία.

Η Ουκρανία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης δε θα διοργανώσει το Eurobasket 2015 και η FIBA Europe ανακοίνωσε πως το τουρνουά θα διεξαχθεί σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Γαλλία, Γερμανία (Βερολίνο), Λετονία (Ρίγα) και Κροατία (Ζάγκρεμπ) θα φιλοξενήσουν από έναν όμιλο με τους Γάλλους να παίρνουν ολόκληρη την τελική φάση.

Η πρώτη φάση στη Γαλλία θα διεξαχθεί στο Μονπελιέ και η τελική στην πόλη της Λιλ σε ένα γήπεδο 27.000 θέσεων. Το Eurobasket 2015 θα γίνει από 5-20 Σεπτεμβρίου

Το εισιτήριο για τη διοργάνωση έχουν εξασφαλίσει οι ευρωπαϊκές ομάδες που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο από τον προκριματικό γύρο. Αναλυτικά οι 24 ομάδες: Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, ΠΓΔΜ, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία, Ουκρανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα