Mundobasket 2014 - Επόμενος αντίπαλος η Κροατία για την Εθνική

Φάνης Παναγιώτου
Mundobasket 2014 - Επόμενος αντίπαλος η Κροατία για την Εθνική

bet365

Η Εθνική έκανε το καθήκον στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Mundobasket 2014 και σήμερα (21.00, OTE TV Sport 3 HD και ΑΝΤ1) θα ψάξει την τέταρτη της νίκη στο τουρνουά, που θα την κάνει φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.

Το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη δεν έχει απώλειες μέχρι σήμερα, με τις νίκες κόντρα σε Σενεγάλη, Φιλιππίνες και Πουέρτο Ρίκο να είναι… λίγο έως πολύ αναμενόμενες. Πλέον η Ελλάδα θα δώσει «μάχη» για την πρώτη θέση του ομίλου και το αποψινό (21.00, OTE TV Sport 3 HD και ΑΝΤ1) παιχνίδι με την Κροατία είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα έχει δείξει δύο πρόσωπα μέχρι τώρα στη διοργάνωση, καθώς ήταν πολύ καλή κόντρα στην Αργεντινή, απέναντι όμως στις Φιλιππίνες και τη Σενεγάλη έβγαλε αρκετές αδυναμίες, χάνοντας μάλιστα από την ομάδα της Αφρικής!

Συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία είναι αρκετά κρίσιμο για την τελική κατάταξη στον δεύτερο όμιλο, με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να υπογραμμίζει στο gazzetta.gr: «Η Ελλάδα πάντα έχει σπουδαία ομάδα, κάθε ματς εναντίον της είναι δύσκολο και σίγουρα πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι για να την νικήσουμε».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα