Πίσω κι ο Διαμαντάκος, ακολουθεί ο... Ιβάνοβιτς

Πίσω κι ο Διαμαντάκος, ακολουθεί ο... Ιβάνοβιτς

Γιάννης Ράμμας
Πίσω κι ο Διαμαντάκος, ακολουθεί ο... Ιβάνοβιτς

bet365

Ένα πρόβλημα στο πέλμα ανάγκασε το Γιώργο Διαμαντάκο να επιστρέψει στη βάση του Παναθηναϊκού, πριν πάρει σειρά η υπόλοιπη αποστολή, αλλά κι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας δε φανέρωσαν κάτι το ανησυχητικό κι ο 19χρονος σέντερ θα συνεχίσει με θεραπευτική αγωγή με αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζει στις 5/9 υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις 3/9. Ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε αφήσει τα ηνία στους συνεργάτες του, αφού μόλις προσφάτως ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας κι Ερζεγοβίνης στο Β' Προκριματικό Γύρο του Eurobasket 2015.

Στις 3/9 είναι προγραμματισμένη κι η επιστροφή του Παναθηναϊκού απ' το Καρπενήσι. Η αποστολή βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας απ' τις 23/8, συνέχισε με δύο προπονήσεις (σ.σ. απόντος Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη βάση της ομάδος για αποθεραπεία στην επιγονατίδα) και θα ολοκληρώσει τη διαμονή της με πρωινό πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα