Mundobasket 2014 - Κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο η Εθνική

Φάνης Παναγιώτου
Mundobasket 2014 - Κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο η Εθνική

bet365

Η Ελλάδα έκανε το… καθήκον της κόντρα σε Σενεγάλη & Φιλιππίνες και σήμερα (21:00, OTE TV Sport 3 HD και ΑΝΤ1) κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο θα ψάξει την τρίτη της νίκη στο Mundobasket 2014.

Το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη έκανε το 2-0 κόντρα στους -θεωρητικά- εύκολους αντιπάλους του ομίλου και σήμερα (21:00, OTE TV Sport 3 HD και ΑΝΤ1) μετά τις νίκες επί της Σενεγάλης & των Φιλιππίνων θα ψάξει το τρίτο θετικό αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Αντίπαλος της Ελλάδας το Πουέρτο Ρίκο, που υπέστη ήττα-σοκ από τη Σενεγάλη στη δεύτερη αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Mundobasket 2014.

Η Εθνική μας είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό αντίπαλο, που δεδομένα βρίσκεται σε θέση να κάνει τη ζημιά αν υποτιμηθεί.

Ο Κάρλος Αρόγιο τραυματίστηκε κόντρα στη Σενεγάλη και είναι αμφίβολος για την αποψινή αναμέτρηση, ενώ σίγουρα εκτός μάχης είναι ο Άνχελ Βασάγιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα