Mundobasket 2014: «Αυτό που παίζετε δεν είναι μπάσκετ!»

Mundobasket 2014: «Αυτό που παίζετε δεν είναι μπάσκετ!»

Αντώνης Καλκαβούρας
Mundobasket 2014: «Αυτό που παίζετε δεν είναι μπάσκετ!»

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης εξήγήσε τι ήταν αυτό που είπε στον ομόλογό του στις Φιλιππίνες, Βίνσεντ Ρέγιες, προκαλώντας τον εκνευρισμό του βοηθού του. «Δεν είναι δυνατόν να επιβραβεύεται ένας παίκτης από τον προπονητή του, επειδή έκανε αντιαθλητικό φάουλ», σχολίασε ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Ήταν κάτι που μπορεί να μη το κατάλαβε ο πολύς ο κόσμος, αλλά επειδή ακριβώς μετά το αντιαθλητικό φάουλ του Τενόριο, κοίταξα προς τον πάγκο των Φίλιππίνων, έτυχε και το είδα! Ο coach γύρισε προς τον παίκτη του και του είπε "καλά έκανες!" και αυτό ήταν κάτι που δεν μου έρεσε καθόλου! Στη συνέχεια είπα στο Νικ (σ.σ.: Καλάθη) να σουτάρει γιατί θέλουμε τους επιπλέον πόντους και προφανώς παρεξεηγήθηκαν... Όταν ανταλλάξαμε χειραψία, του έδωσα συγχαρητήρια αλλά του είπα ότι αυτό που παίζουν δεν είναι μπάσκετ! Κάπως έτσι άναψαν τα αίματα, αλλά αν κι εφόσον είναι για καλό, καμιά φορά δεν τρέχει και τίποτε να πούμε μία κουβέντα παραπάνω! Τέλος καλό, όλα καλά! Πήραμε μία επαγγελματική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που παίζει περίεργο μπάσκετ και δεν είναι εύκολο να παίζει απέναντί της και συνεχίζουμε κοιτώντας μόνο το ματς με το Πουέρτο-Ρίκο», δήλωσε μετά το ματς ο 47χρονος τεχνικός, που δήλωσε χαρούμενος για την αποδοχή της οποίας τυγχάνει από τους παίκτες η φιλοσοφία του.

«Θα ήμουν στεναχωρημένος αν ήθελα να παίξω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, που δεν αρέσει στους παίκτες μου και θα προσπαθούσα να το αλλάξω! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ' αυτό! Θα χάσουμε παιχνίδια, θα κερδίσουμε παιχνίδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε στην ίδια κατεύθυνση, να σκεφτόμαστε το ίδο και να πράττουμε το ίδιο...», κατέληξε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, μιλώντας μετά το τέλος της δεύτερης νίκης (82-70) στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Τελευταία Νέα