Mundobasket 2014 - Σαρ: «Η Ελλάδα διαθέτει πολλή εμπειρία»

Gazzetta team
Mundobasket 2014 - Σαρ: «Η Ελλάδα διαθέτει πολλή εμπειρία»

bet365

Ο προπονητής της Σεναγάλης, Σέικ Σαρ είναι ικανοποιημένος και μόνο με την παρουσία της Σενεγάλης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Σενεγάλη δεν αντιστάθηκε καθόλου στην Ελλάδα, αλλά αυτό δε μπορεί να μειώσει την προσπάθεια των παικτών του Σέικ Σαρ. Ο Σενεγαλέζος προπονητής μιλόντας μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε, «Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ. Η Ελλάδα έχει πολλή εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο. Έκαναν πολύ καλή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και είχε πολύ ψηλά ποσοστά ευστοχίας. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο σκληρή η ελληνική ομάδα. Από πολύ νωρίς ξέφυγαν στο σκορ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά την προσπάθειά μας για το καλύτερο δυνατό. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο, που είναι καλή ομάδα», τόνισε.

Από πλευράς παικτών, ο Μαλέγε Εντόι, τόνισε: «Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να βελτιωθούμε. Ειδικά από την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα