Άιβερσον: «Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία»

Φάνης Παναγιώτου
Άιβερσον: «Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία»

bet365

Ο Κόλτον Άιβερσον μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική της Λαμποράλ Κούτσα.

«Ξέρω ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση, που στον παρελθόν είχε σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό της. Πάντα ξεχώρισε με την παρουσία της στην Ευρωλίγκα και πολλοί παίκτες που βρέθηκαν εδώ, αργότερα έπαιξαν και στο ΝBA. Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Έχουν σωστή προσέγγιση και θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται», δήλωσε αρχικά ο νέος σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Κόλτον Άιβερσον μίλησε παράλληλα για τον Μάρκο Κρέσπι, αλλά και το σύνολο που έχουν δημιουργήσει οι Βάσκοι ενόψει της νέας σεζόν: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, δουλεύει πολύ σκληρά. Οι συμπαίκτες μου είναι έμπειροι και πιστεύω ότι θα οργανωθούμε σωστά. Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους. Η ομάδα έχει ταλέντο για να συμβαδίσει με τον ανταγωνισμό».

Η Λαμποράλ Κούτσα είναι εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα