Mundobasket 2014 - «Σάρας» στις 14/5: «Κι αν τραυματιστεί ο Καλνιέτις;»

Mundobasket 2014 - «Σάρας» στις 14/5: «Κι αν τραυματιστεί ο Καλνιέτις;»

Γιάννης Ράμμας
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε αστειευτεί με πιθανό τραυματισμό του Μάντας Καλνιέτις, αλλά τώρα δε γελάει κανείς, αφού τον... γκαντέμιασε.

Ο 28χρονος γκαρντ στάθηκε άτυχος στην τελευταία ήττα προετοιμασίας της «Lietuva» απέναντι στην Κροατία (80-94 στις 26/8) στο Ζάγκρεμπ, αφού αποχώρησε με εξάρθρωση δεξιάς ωμοπλάτης και τέθηκε εκτός Mundobasket 2014 (30/8-14/9).

Την επομένη (14/5) της ανακοίνωση της προεπιλογής της ομάδος απ' τον Γιόνας Καζλάουσκας, ο τότε παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας και νυν βοηθός προπονητής της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είχε αστειευτεί με την παρουσία πολλών γκαρντ, αλλά όχι τη δική του, κάνοντας λόγο για άγνοια περί των περισσοτέρων ονομάτων και φοβούμενος πιθανό τραυματισμό του άλλοτε συμπαίκτη του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Δυστυχώς για όλους, το αστείο του αποδείχθηκε... οδυνηρή πρόβλεψη.

«Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας μου, επειδή φαντάζεσαι να συμβεί κάτι στο Μάντας Καλνιέτις; Φαντάζεσαι να χρειαστεί να πάω στη θέση του; Δε θα 'θελα ν' αφήσω τις τύχες της ομάδες σε... 14 πόιντ γκαρντ. Αν κι έχω προγραμματίσει διαδοχικές διακοπές» είχε δηλώσει στα λιθουανικά Μέσα.

 

Τελευταία Νέα