Παρουσιάστηκε από τους Καβαλίερς ο Λαβ (pics)

Παρουσιάστηκε από τους Καβαλίερς ο Λαβ (pics)

Μάκης Σταθάτος
Παρουσιάστηκε από τους Καβαλίερς ο Λαβ (pics)

bet365

Έπειτα από την έντονη φημολογία αρκετών μηνών, ο Κέβιν Λαβ είναι και επίσημα παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο 25χρονος φόργουορντ την Τρίτη παρουσιάστηκε από τους «Καβς» και έτσι έβαλε τέλος στο σήριαλ των τελευταίων εβδομάδων, καθώς οι ενδιαφερόμενες πλευρές είχαν δώσει τα χέρια, αλλά δεν μπορούσαν να ανακοινώσουν νωρίτερα την συμφωνία τους.

Πλέον ο πρώην άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα αγωνίζεται στο πλευρό των ΛεΜπρον, Ίρβινγκ, Γουέιτερς και Βαρεζάο στην προσπάθεια να οδηγήσουν την ομάδα του Κλίβελαντ για πρώτη φορά στην κατάκτηση του τίτλου.

«Αισθάνομαι ότι θα βγαίνω στο γήπεδο και θα παίζω το παιχνίδι μου. Θα είναι σπουδαία ευκαιρία για μένα. Εχω δεσμευτεί σε αυτή την ομάδα και το έχω κάνει μακροπρόθεσμα, μέχρι να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι ο τίτλος. Σκέφτηκα ότι είναι μία ευκαιρία να κάνω μία φρέσκια αρχή. Γι' αυτό επέλεξα το «0». Ο νέος αριθμός μου ταιριάζει», δήλωσε ο Λαβ.

Οι Καβαλίερς προσπαθούσαν εδώ και έναν χρόνο να προσθέσουν τον Λαβ στην μηχανή τους, ωστόσο ο ερχομός του ΛεΜπρόν έκανε πιο εύκολο το έργο τους. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι και επίσημα μέλος τους και θα φοράει τη φανέλα με το Νο «0».

Δείτε φωτό από την παρουσιάσή του

 

NBA Τελευταία Νέα